Nieuws

Ook dit jaar organiseren wij weer het gezellige stratenvolleybaltoernooi en wel op donderdag 24 oktober!

Gaan jullie met jullie straat de uitdaging weer aan om de beste van Zegveld e.o. te worden? Geef je dan nu op per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! Houd de website of onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

De zomer nadert zijn einde en seizoen 2019 - 2020 staat al in de startblokken...!

Aanstaande donderdag 05-09-2019 starten we met de Algemene Leden Vergadering in de tapperij van de Milandhof. Elk lid heeft is hiervoor in kennis gesteld middels de e-mail. De ALV start om 19.30 waarna we nog de gelegenheid hebben om een potje te volleyballen in de sporthal.

De trainingen starten donderdag 12 september.

Wij wensen iedereen een goed en sportief nieuw volleybalseizoen toe!

 

Het einde van het seizoen 2017 - 2018 nadert. De competities zijn gespeeld en (bijna) alle trainingen zitten erop. Hieronder wat informatie over de laatste training en de start van het nieuwe seizoen.

- do 28 juni heeft de jeugd geen trainen maar een leuk uitje! 

- do 5 juli is de laatste training voor de jeugd. Dit is ook de laatste keer vrij ballen voor de recreanten.

- za 7 juli Zegveld Zomert met een tof beachvolleybaltoernooi georganiseerd voor Volleybalvereniging Animo '72.

do 30 aug Algemene Leden Vergadering van 19.30 - 20.30. Aansluitend is de mogelijkheid om met elkaar een potje te volleyballen.

do 6 sept  Start normale trainingen.

Alle indelingen van de teams voor aankomend seizoen zijn naar alle leden gemaild. 

Het bestuur is op zoek naar een nieuw bestuurslid! Simon van Katwijk heeft aangegeven het stokje door te willen geven en stopt aankomend seizoen. Wij hebben op dit moment nog geen vervanger voor hem. Het zou fijn zijn als een mannelijk bestuurslid ons team wil versterken! Dit kan natuurlijk ook een ouder zijn van een lid!

 

De laatste wedstrijden zijn gespeeld en we maken ons op voor de laatste weken van het seizoen. Hieronder staan wat belangrijke data welke we graag willen delen met jullie.

- Do 4 juli Uitje van de Jeugd, uitnodiging volgt

- Do 27 juni Senioren uitje, uitnodiging volgt

- Zat 6 juli Beachvolleybaltoernooi op Zegveld Zomert

- Do 5 sept ALV om 19.30 - 20.30, daarna de mogelijkheid om een potje te ballen

- Do 12 sept start normale trainingen

Iedereen een fijne en sportieve zomervakantie toegewenst!!

 

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!

Op zaterdag 9 juni vindt de Rabo Fietstocht plaats. Deze editie belooft wederom een waar spektakel te worden! Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken!! Iedereen is van harte welkom om mee te fietsen tijdens de Rabo Fietstocht. Er zijn diverse mooie routes uitgestippeld van 12, 30 en 100 km door het Groene Hart. Per uitgereden route schenkt de Rabobank een vast bedrag aan een deelnemende vereniging, stichting of school.

12 kilometer fietsen levert een bedrag op van €7,50, 30 kilometer €15 en 100 kilometer zelfs €35. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dat kan ook door tweemaal de route van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee maal het bedrag van €15! Tot een maximum van 1.500 euro!

Startpunten en stempelkaarten

Alle routes lopen door de regio van Rabobank Rijn en Veenstromen. Er zijn diverse startpunten in Mijdrecht (Bozenhoven 93), Woerden (Middellandse Zee 15), Zegveld (Middenweg 2), Bodegraven (Marktstraat 1-7) en Kockengen (Kerkplein 1). U kunt zich individueel melden bij een startpunt, waar u een stempelkaart ontvangt. Op de stempelkaart schrijft u het deelnemersnummer van de lokale vereniging, stichting of school waarvoor u fietst.

Onze vereniging heeft deelnemersnummer 113.

Aan het eind van de rit levert u uw stempelkaart met de benodigde stempels in. U kunt starten van 9 tot 14 uur. De stempelposten zijn tot 16 uur geopend.

Samenwerking

In samenwerking met de fietsclubs WTC Woerden en TTC de Merel worden de routes uitgezet en uitgepijld. De verkeersregelaars Woerden zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg kan oversteken en de lokale EHBO-verenigingen zijn aanwezig voor eventuele calamiteiten.

Lokale ondernemers

Bij de start, onderweg of bij de finish trek in een kop koffie of iets lekkers? Dat komt mooi uit! Lokale ondernemers stellen hun bedrijf of horecagelegenheid speciaal voor u open.

Heeft u er al zin in?

Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s en vergeet niet aan te geven dat u voor Animo '72 nummer 113 fietst!

is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging: dat is de

Rabo Fietstocht. U fietst toch ook mee?

 

Websponsor

Nieuwste foto's