Nieuws

Jij beslist mee!

 

 

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

 

In verband met het coronavirus heeft de Nevobo besloten ALLE volleybalwedstrijden in het hele land in ieder geval t/m maandag 6 april af te lassen. De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen alle trainingen te annuleren. Wij hebben besloten dit advies te volgen. Dit betekent dat er t/m 6 april GEEN wedstrijden en GEEN trainingen zullen zijn.

We houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen.

Voorlopig mogen de zaalsporten nog niet opgestart worden. We hopen dat we volgende seizoen weer kunnen starten met trainen en competitie.

In de tussentijd is ons aangeboden om gebruik te mogen maken van het terrein van Siveo'60. Daar zijn we erg blij mee. Een paar weken geleden is er een volleybalveld opgezet. Iedere donderdagavond van 20.30-22.00 uur is deze mogelijkheid er voor de senioren. 

Hiervoor zijn de volgende afspraken gemaakt

  • partijtje met max. 3 personen in het veld (per kant)
  • wc, bar en kleedruimtes zijn gesloten, dit betekent dat er thuis wordt gedoucht en omgekleed
  • voor desinfectie en water wordt gezorgd
  • Simon van Katwijk verzorgd de trainingen rekening houdend met de 1,5 meter afstand

Meld je aan, per donderdagavond, door een appje te sturen naar 06-25083127.

Tot snel!

 

 

Ook dit jaar organiseren wij weer het gezellige stratenvolleybaltoernooi en wel op donderdag 24 oktober!

Gaan jullie met jullie straat de uitdaging weer aan om de beste van Zegveld e.o. te worden? Geef je dan nu op per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! Houd de website of onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie!

Websponsor

Nieuwste foto's