Nieuws

Vanaf zaterdag 6 november is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (QR-code + legitimatie) verplicht bij alle binnensport locaties. Voor sportkantines is een coronatoegangsbewijs vanaf 13 jaar verplicht.

In De Milandhof is een coronatoegangsbewijs dus ook nodig. Tijdens de training en wedstrijddagen zal er daarom een vrijwilliger klaar staan met de coronacheck app. Heb je geen coronapas of geldige QR code? Dan zullen wij helaas de toegang moeten weigeren.

In het algemeen geldt nog steeds:

  • Heb je klachten (neusverkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts, verlies van smaak of reuk)- blijf dan thuis en laat je testen!
  • Was je handen regelmatig met water en zeep. Desinfecteer je handen in de sporthal. Er staat bij binnenkomst desinfectiegel.
  • Volg de instructies zoals aangegeven in de sporthal (indien van toepassing)
  • Informeer je teamleden, trainer en bestuur als je positief getest bent. 
  • Het bestuur fungeert als contactpersoon voor vragen omtrent de corona-regels.

Zorg voor elkaar en help elkaar deze regels na te leven. Je mag elkaar hier best op aanspreken.

Jij beslist mee!

 

 

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Voorlopig mogen de zaalsporten nog niet opgestart worden. We hopen dat we volgende seizoen weer kunnen starten met trainen en competitie.

In de tussentijd is ons aangeboden om gebruik te mogen maken van het terrein van Siveo'60. Daar zijn we erg blij mee. Een paar weken geleden is er een volleybalveld opgezet. Iedere donderdagavond van 20.30-22.00 uur is deze mogelijkheid er voor de senioren. 

Hiervoor zijn de volgende afspraken gemaakt

  • partijtje met max. 3 personen in het veld (per kant)
  • wc, bar en kleedruimtes zijn gesloten, dit betekent dat er thuis wordt gedoucht en omgekleed
  • voor desinfectie en water wordt gezorgd
  • Simon van Katwijk verzorgd de trainingen rekening houdend met de 1,5 meter afstand

Meld je aan, per donderdagavond, door een appje te sturen naar 06-25083127.

Tot snel!

 

 

 

In verband met het coronavirus heeft de Nevobo besloten ALLE volleybalwedstrijden in het hele land in ieder geval t/m maandag 6 april af te lassen. De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen alle trainingen te annuleren. Wij hebben besloten dit advies te volgen. Dit betekent dat er t/m 6 april GEEN wedstrijden en GEEN trainingen zullen zijn.

We houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen.

Websponsor

Nieuwste foto's