Nieuws

Vanaf dit seizoen wordt er geen gebruik meer gemaakt van de papieren wedstrijdformulieren maar zullen wij gebruik maken van het Digitaal Wedstrijd Formulier. Hiervoor is een tablet beschikbaar.

Lees de handleiding door voordat je wedstrijd moet tellen of fluiten. Meer informatie vindt je hier. Met behulp van het Digitaal Wedstrijd Formulier zijn alle wedstrijdgegevens en uitslagen snel up-to-date. 

https://www.youtube.com/watch?v=meWH895N0-E

Het seizoen 2017 - 2018 staat alweer te trappelen, het luie zweet mag er weer af getraind worden en we gaan er proberen er met elkaar weer een TOP seizoen van te maken!

Op donderdag 24 augustus is de Algemene Ledenvergadering om 19:30 waarna we aansluitend een potje (vrij) kunnen volleyballen.

De trainingen starten op donderdag 31 augustus voor alle leden.

De trainingstijden blijven hetzelfde:

18.45 - 19.30 uur: Cool Moves Volleybal (CMV) jeugd v.a. 7 jr 

18.45 - 20.00 uur: CMV jeugd niveau 5 ( ca 10-12 jr)

19.00 - 20.30 uur: B en C jeugd (ca 12-16 jr)

20.30 - 22.00 uur: Dames 3e klas

20.30 - 22.00 uur: Heren 4e klas

20.30 - 22.00 uur: Recreanten

 

Het einde van het seizoen 2016-2017 is in zicht. Graag maken we bekend wat er allemaal nog op de planning staat voor het einde van het seizoen!

Donderdag 20 april Jeugduitje B jeugd

Donderdag 11 mei Vriendjes- en Vriendinnetjestraining voor de jeugd

Donderdag 18 mei Geen trainen voor CMV jeugd ivm de projectavond van de Jorai

Donderdag 25 mei Geen trainen ivm Hemelvaartsdag

Donderdag 8 juni Uitje voor de senioren, CMV Jeugd traint deze avond van 18.30 tot 19.30. Mix B jeugd heeft deze avond geen trainen

Donderdag 1 juni Ondanks de avondvierdaagse (defilé jeugd) wel trainen! (laat je het weten als je niet komt?)

Zaterdag 10 juni Rabobank fietstocht 

Donderdag 15 juni Is er gewoon trainen ondanks de avondvierdaagse !

Zaterdag 17 juni Zegveld Zomert Beachvolleybaltoernooi

Donderdag 22 juni Laatste training

Voor elk evenement worden jullie nog nader geïnformeerd!

 

 

Fiets mee en spek de kas van onze vereniging!

Op zaterdag 10 juni vindt de derde Rabo Fietstocht plaats. Deze editie belooft wederom een waar spektakel te worden! Met dit initiatief kunnen we onze kas flink spekken !!

Onze vereniging heeft zich aangemeld als deelnemer aan de fietstocht. Bij elk startpunt van Rabobank Rijn en Veenstromen kan iedereen zich individueel melden. Bij de inschrijving van de fietstocht vermeldt elke deelnemer de lokale vereniging, stichting of school waar hij of zij voor fietst. Onze vereniging heeft deelnemersnummer 103.

Aan het eind van de rit levert iedereen zijn stempelkaart, met de benodigde stempels in. Rabobank Rijn en Veenstromen stort vervolgens een vast bedrag per deelnemer (12 km = €10,-, 30 km = € 20,- en 100 km = € 30,-) op de bankrekening van onze vereniging. Dit bedrag zet natuurlijk niet zo veel zoden aan de dijk, maar hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld we verdienen. Dit kan oplopen tot maximaal € 1.500,- Het is dus belangrijk zo veel mogelijk mensen te mobiliseren. Dat mogen ook familieleden, buren, etc. zijn. Dus ook niet leden van onze vereniging mogen mee doen!

Routes door het Groene Hart

Voor de Rabo Fietstocht zijn meerdere mooie fietsroutes uitgezet door het Groene Hart. De routes lopen door het werkgebied van Rabobank Rijn en Veenstromen. We mogen zelf kiezen welke route we fietsen. Met een lengte van ongeveer 30 kilometer zijn de routes goed te doen, ook als u geen geoefend fietser bent. Wilt u 60 kilometer fietsen? Dit kan door twee routes van 30 kilometer te fietsen. U ontvangt dan ook twee keer dit bedrag. Dit jaar is er weer een speciale gezinsroute van 12 kilometer. U kunt starten tussen 9.00 en 16.00 uur bij een van de vijf startpunten. Dat zijn: Rabobank kantoor in Woerden, Rabobank kantoor in Bodegraven, Rabobank kantoor in Mijdrecht, Gasterij Milandhof in Zegveld en vanaf het Kerkplein in Kockengen. Het is mogelijk om overal op de uitgepijlde routes te starten. Op de route komen we een aantal stempelposten tegen, maar ook leuke plekjes om te bezoeken ofwat lekkers te eten.

Fiets ook mee!

Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! En mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa’s en oma’s. Iedereen is welkom. Gezellig een dagje fietsen en tegelijk geld verdienen voor onze vereniging, stichting of school: dat is de Rabo Fietstocht. U doet toch ook mee?

De nieuwe website van Animo '72 is online!

Op deze vernieuwde website kan je van alles vinden. Van het wedstrijdschema (wat altijd up-to-date is!) tot het fluit- en telschema wat je kan vinden onder het kopje Wedstrijden.

Ook zullen we de laatste nieuwtjes via deze site bekendmaken. Wil je echt alles volgen van onze vereniging via social media, like dan onze Facebook pagina via het rechter venster. 

We hopen dat je veel plezier zal hebben aan de nieuwe website!!

Websponsor

Nieuwste foto's